Mielőtt nekiállsz a gyerekekkel főzni vagy sütni, légy tisztában a következőkkel:

  • szinte száz százalék, hogy valami kiborul a földre
  • az alapanyagok a „sütés” végére összekeverednek
  • a végeredmény nagy ritkán lesz instázható, ámde annál finomabb lesz
  • nagyon jól fogtok szórakozni, ha megőrzöd végig a türelmed és nem borulsz ki a fentieken!

A srácokkal a Főzzél otthon! vlog-sorozatban az egyik kedvencünket a mentes gesztenyegolyót készítettük el, amelynek egypontnullás verzióját a szomszédban kóstoltuk!

A recept nagyon egyszerű úgy harminc kisebbfajta golyóhoz, kevesebbnek nem érdemes nekiállni!

  • két gesztenyemassza
  • két banán
  • ízlés szerint rumaroma
  • tíz deka kókuszreszelék
  • tíz deka szezámmag

A többit nézzétek meg a videóban!